Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Energy astra

Cena dogovor

Kompanija Energy Astra osnovana je 2007. godine. Danas, Energy Astra je regionalni lider u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko jednog miliona zadovoljnih korisnika koji svedoče o kvalitetu našeg poslovanja i usluga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom stvaramo energetski efikasna i tehnički prilagodljiva rešenja i pružamo odgovor na sve potrebe koje pred nas postavljaju naši klijenti.

Sarađujemo sa preko 100 vodećih firmi iz branše poznatih po kvalitetu svojih proizvoda. Kombinujemo taj kvalitet i naše znanje za potrebe naših klijenata.

Uspešno i dugoročno sarađujemo sa preko 1000 partnera, od serviserskih i instalaterskih firmi, preko projektantskih biroa, energetskih menadžera, do stručnjaka sa fakulteta, iz raznih udruženja i komora. Posebno smo ponosni na našu odličnu saradnju sa projektantskim kućama, gde ostvarujemo saradnju u domenu novih tehnologija i sistemskih rešenja iz domena obnovljivih izvora energije.




Reklame