Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Najnovija kolekcija vencanica

Cena dogovor

Najnovija kolekcija vencanica
"ANABELLA VENČANICE" je generalni zastupnik i uvoznik firmi: MISS KELLY, DIVINA SPOSA, MARYLISE, EDDY K. i GUY LAURENT, JUST FOR YOU, KELLY STAR i COLLECTOR
Pozivamo Vas da u najvećem salonu venčanica u Beogradu otkrijete jedinstvenost, magičnost i šarm originalnosti najkvalitetnijih i najlepših venčanica na našem tržištu. Nalazimo se u prelepom, ekskluzivnom ambijentu od 300 m2, u prostoru specifičnom po opuštenoj atmosferi i komforu, koji pruža klijentu. Obezbeđen je i parking prostor. Krojački tim, koji se nalazi u okviru salona, je apsolutno spreman da ispuni sve želje i najzahtevnijim devojkama.
Sve pomenute firme karakteriše perfektna izrada, stil, ekskluzivnost, moderan i kvalitetan dizajn.
Glamur, sjaj, elegancija, raznovrsnost materijala i transformacija boja predstavljaju srž naših najnovijih kolekcija venčanica.
ANABELLA uživa veliki ugled zahvaljujući stručnom prilazu svakom poslu, temeljnom i kvalitetnom radu, poštovanjem klijenata... Profesionalni odnos prema radu i svetski nivo organizacije dostignut je u prvim godinama i sačuvan je do danas.
Firmu karakteriše kvalitativno i konkurentsko nastupanje na tržištu i distribucija proizvoda vrhunskog kvaliteta. Iza brižljive selekcije firme stoje dugogodišnja istraživanja i studije želja kupaca.
Anabella uživa veliki ugled i na našem tržištu, ali i u inostranstvu, što je potvrđeno prestižnim priznanjem Kristalna zvezda za poseban uspeh u poslovanju, koju dodeljuje THE GROUP, najpoznatija asocijacija u svetu biznisa sa opremom za venčanja.
ANABELLA WEDDING STORE nalazi se na samo par minuta od Autokomande i samog centra grada!
Za Vas radimo i nedeljom.
Nasu ponudu mozete videti i na : http://www.anabellavencanice.com/
Za sve informacije : 011/3989712 ; 011/3557786 ; 063/1109061





Reklame