Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Mi mi land

Cena dogovor

MI-MI LAND je igraonica u Žarkovu.
Uređena je tako da se u njoj mogu igrati i zabavljati mališani svih uzrasta. Granice do naše zemlje radosti nisu zatvorene i lako ćete stići iz bilo kog dela grada. Najvažniji su nam dečija igra i druženje, zato smo birali idealnu lokaciju. Posebno brzo stiže se iz komšiluka. Ako su vaša naselja: Žarkovo, Železnik ili Bele Vode, više neće biti dileme i pitanja gde bi vaši mališani mogli da provedu kvalitetno vreme ili proslave rođendan.
U Mi-mi land igraonici rođendane slavimo i deci društvo pravimo! Organizujemo all inclusive proslave svih srećnih dana, a posebno rođendana. Diskoteka sa karaokama i svetlosnim efektima koji ostavljaju bez daha biće zanimljiva svima koji vole da se zabave uz dobru muziku. Za sve male gejmere opremili smo game room. Čekaju ih PlayStation, Xbox, Wii i sve što ih u ovom uzrastu okupira.
Osim proslava rođendana u Žarkovu, od sada imate i mesto gde vaša deca mogu da pogledaju pozorišnu predstavu ili učestvuju u muzičkim, psihomotornim i edukativnim radionicama. Činimo sve da ulepšamo odrastanje i detinjstvo. Zato smo tu da se družimo i pričuvamo mališane do 2 sata dnevno bez nadzora roditelja. Verujte, oni će biti veseli, a Vi bezbrižni!

Vise informacija : https: //www. mimiland. rs
Kontakt tel : 011/3542-820




Reklame