Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Riblji restoran novi sad

Cena dogovor

Riblji restoran Novi Sad
Na obali Dunava, vreme stoji... Tambura i Vojvođanska, romska, starogradska muzika, a riba domaća i najbolja, uz Fruškogorska vina i domaću rakiju. Pobegnite od vremena ovih dana.
Beg u uživanje
Na samo pet kilometara od centra Novog Sada u naselju Kamenjar, u prirodnoj oazi, u neposrednoj blizini Dunava, nalazi se ČARDA MAČAK. Okruženi prirodom bićete izolovani od gradske buke i možete se opustiti uz najbolju riblju čorbu u gradu, neke od raznovrsnih ribljih specijaliteta, ili možete odabrati neka od jela sa roštilja! A u večernjim satima, tamburaši!
Vrhunski specijaliteti, alaska riblja čorba i riblji paprikaš bez kostiju, pečena i pohovana riba, som, smuđ, kečiga ili pastrmka. Specijalitet kuće su dimljeni šaran i smuđ orli.
Hrana je vrhunskog kvaliteta zahvaljujući receptima starih dunavskih alasa. Ponuda pića je standardna, upotpunjena fruškogorskim vinima.
Čarda „Mačak“ Vas vraća u prošla vremena. Kod nas je vreme stalo. Dođite da uživate u specijalitetima dunavskih alasa u hladu pored Dunava. Možete nas naći na adresi: Kamenjar BB, 21000 Novi Sad.Cekamo Vas !
Vise informacija na nasem : http://www.cardamacaknadunavu.com/
Konatkt tel:064/1231934




Reklame