Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Alu i pvc stolarija zemun

Cena dogovor

Alu I Pvc stolarija Zemun
Aluklasik d. o. o. je proizvodnja i montaža aluminijumske i pvc stolarije (prozori, vrata, roletne, komarnici, garažna vrata, grilje, staklene bašte, harmonika vrata, klizni sistemi, stakleni krovovi, aluminijumske fasade… ). Aluminijumska stolarija se izrađuje od profila grčke firme Alumil. Pvc stolariju izrađujemo od profila nemačkog proizvođača Inoutic. Za okivanje prozora i ostale stolarije koristimo okove sledećih proizvođača: Stublina, Roto, Siegenia, Alma, Alpha, Geze, Fapim, Gu…
U naše prozore i ostale proizvode ugrađujemo sve vrste najkvalitetnijih termopan stakala (Low-e, ClimaGuardSolar i sl. ) svih dimenzija i debljina termopan paketa (dvoslojna-troslojna termopan stakla).
Najkvalitetniji profili, okovi i stakla nam omogućavaju da postignemo najzahtevnije koeficijente toplotne propustljivosti stolarije koji su bitni za dobijanje energetskih pasoša.
U izradi naših prozora, vrata i ostalnih proizvoda kvalitet je na prvom mestu, a o ostale stvari (cena, rokovi, izgled… ) su stvar dogovora sa kupcima
Dvadeset godina uspešnog poslovanja su najbolji dokaz kvaliteta naših proizvoda i usluga.
Naš glavni dobavjlač je grčka kompanija „ ALUMIL“ koji je najveća kompanija u jugoistočnoj Evropi koja se bavi proizvodnjom profila a i u pogledu distributivne mreže kao i širokog spektra proizvoda. „ Alumil“ je u samom vrhu među dobavljačima brendiranih aluminijumskih sistema za arhtiektonsku upotrebu u Evropi.
Sa više od 35 godina iskustva, Alumil je jedna od najnaprednijih kompanija na globalnom nivou u dizajnu i proizvodnji aluminijumskih sistema.
Alumil proizvodi aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijeni u istraživačkom centru kompanije a zatim testirani i sertifikovani od strane međunarodno akreditovanih instituta i laboratorija kao što su Ift Rosenheim (Nemačka), A. A. M. A (Sad), Instituto Giordano (Italija), EKANAL (Grčka)… .
Za vise informacija : https: //aluklasik. com
Kontakt telefon : +381 63 822 46 43 ; +381 64 223 12 69




Reklame