Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem stan Beograd

260000 eur

Dvosoban      Površina nekretnine 65 m2

Stan na Obilicevom vencu

Nudimo vam stan na početku Obilićevog venca, u zgradi iz 1954 godine, čija je fasada potpuno obnovljena i uređena od strane grada Beograda. Zgrada je u pešačkoj zoni sa puno zelenila, klupa , kafića i restorana. Samo stotinjak metara je deli od Knez Mihailove ulice, koja se smatra epicentrom Beograda. Zgrada je građena veoma kvalitetno za potrebe Narodne banke Jugoslavije , sa debelim zidovima od cigle i prirodnom ventilacijom .Ulaz i stepenište su kvalitetno urađeni. Postoji lift.
Stan se nalazi na 3. spratu od ukupno 7 spratova. Izuzetno je funkcionalan, i prostran i svetao. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, odličnog rasporeda, dvostrano orijentisan, iz hodnika se ulazi u oba kupatila , u spavaću sobu, u dnevnu sobu i trpezariju sa kuhinjom, dnevna i spavaća su međusobno povezane širokim dvokrilnim vratima. Renoviran je u potpunosti, zamenjena je celokupna elektro, vodovodna i kanalizaciona instalacija, kao i instalacija i oprema centralnog grejanja , sva vrata i prozori ( vrata su od medijapana a prozori su PVC od najkvalitetnijh nemackih profila) , urađeni gipsani radovi i led osvetlenje, ugrađeni plakari i kompletna kuhinja. Urađena su dva potpuno nova kupatila. U jednom od kupatila je profesionalna masažna đakuzi kada. Dvorišna terasa je pretvorena u saunu gde je ugrađena originalna finska sauna. Svaka prostorija je posebno klimatizovana.Terasa prema ulici Obilicev venac gleda na veliki park, šetalište i Beograd na vodi. Visina plafona je 2,85m. Stan ima pravo na parking mesto u dvorištu zgrade sa rampom.
Od prostorija: dnevna soba, spavaća soba, trpezarija sa kuhinjom, hodnik, dva kupatila, sauna i terasa. Stan ima 65 m2 i brzo je useljiv.
Stan se prodaje direktno bez posrednika . Tel.vlasnika +381641772398.




Reklame