Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Dostava hrane banovo brdo

Cena dogovor

Dostava hrane Banovo Brdo
Mi smo “ Debeljko” , a “ Debeljko” zna kako da usreći Vas i Vaše voljene najboljom hranom!
Nudimo veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, paniranih đakonija, palačinki i priloga.
Sva jela su bazirana na zdravim namirnicama bez dodataka konzervansa i aditiva.
“ Debeljko” će biti uz Vas i pomoći da Vaša slavlja budu besprekorna. Pored klasične dostave hrane nudimo i ketering za slave, rođendane, krštenja, koktele, žurke i punoletstva.
Uz “ Debeljka“ ste uvek siti i srećni! ! !
Imamo veoma ozbiljan pristup spremanju hrane po recepturi vrhunskih majstora i tim sa velikim iskustvom u spremanju hrane koji će se potruditi da uživate u svakom zalogaju!
Mi smo mlada firma, osnovana 2018. godine, ali imamo veliko iskustvo u pripremanju hrane i vrlo ozbiljan pristup prema svemu što je vezano za Vaš krajnji užitak, počevši od izbora namirnica i spremanja hrane, preko higijene, pristupa i ozbiljnosti u poslovanju do same dostave i brige da uvek budete zadovoljni, ne samo da budete siti, već i da uživate u hrani koju pripremamo za Vas.
Nadamo se da ćemo se dugo družiti i uživati u međusobnoj saradnji i poverenju.
Ukoliko imate neke savete koje bi hteli da nam date, ili možda imate neko omiljeno jelo koje mi nemamo u ponudi pa ćemo pokušati, ako možemo, da Vam izađemo u susret… a važi i za bilo šta što može da unapredi naše međusobno iskustvo.
„ Debeljko“ će se potruditi da one male, ali i velike trenutke učinimo malo lepšim i potpunijim!
PRIJATNO! ! !

Dostavu hrane vrsimo za sledece delove grada Petlovo brdo, Labudovo brdo, Vidikovac, Skojevsko naselje, Cukaricka padina, Zarkovo, Banovo brdo, Rakovica, Miljakovac 1 i Miljakovac 2, Bele vode, Cerak.
Kontakt tel 06277-77-20 ; 0112505-247

Više informacija i poručivanje hrane www.debeljko.rs




Reklame