Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem poslovni prostor Beograd

1350000 eur

     Površina nekretnine 1100 m2

Novo u Vojvođanskoj ulici/Ledine-Surčin<br>

Beograd - Ledine -Surčin, Vojvođanska ulica prodaje se nov savremen ful opremljen novoizgrađen objekat ukupne površine 1100m2 iz dva nivoa :

Prizemlje površine 550m2 dimenzija 14 x 40m visine 5,5m sa prednjim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom iz asfaltirane ulice Neznanog junaka sa zadnje strane objekta.

Sprat površine 550m2 dimenzija 14 x 40m visine 3,9m sa zasebnim prednjim stepenišnim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom sa zadnje strane objekta, ovaj ulaz je sa teretnim liftom.

Veliki parking za posetioce je sa direktnim pristupom iz Vojvođanske ulice ( 16 obeleženih parking mesta ) , ograđeni manipulativno-distributivni parking površine 6 ara je sa zadnje strane objekta. Oba parkinga asfaltirana, osvetljena i sa video nadzorom.

Sam objekat je klimatizovan, sa video nadzorom, opremljen svim komunikacionim vezama i svim potrebnim instalacijama. Hala je hidroizolovana i termoizolovana protivpožarnim panelima debljine 10cm . Hala i kompletan prostor je apsolutno pogodan da zadovolji potrebe kako prodajnog tako i izložbenog, proizvodnog i kancelarijskog poslovanja.
Ceo objekat je pod višegodišnjim zakupom.
PROVIZIJA 2%




Reklame