Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Novo najsnažnija zelena nevidljiva lov lampa 507nm pro x76

6000 din

PRO-X76 je definitivno najača moguća Zelena Lampa od svih drugih zelenih, napravljena na frekvenciji od 507nm sto je manje primetna za životinje. Uz dosta muke i mnogo testiranja uspeli smo da napravimo najbolju Profesionalnu Lampu za Lov. Ovaj Far (reflektor) prikačite na pušku i možete koristiti na svaku dnevnu optiku, a možete koristiti čak i bez optike.

- PRO-X76 je posebna PRO-Lovaćka Lampa koja frekventno osvetljava svetlost od 507nm što znači da ova Lampa emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunca kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje najmanje su uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. To je njena ogromna prednost za razliku od svih drugih veoma skupih lampi.

- Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a neke životinje jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte je ne primećuju.
- Nikad nemojte koristiti BELE lampe ili one sa raznim filterima u bojama jer samo ćete preplašiti životinje, a kasnije biće uvek uplašene na svaku svetlost.

- Za 48 meseci prodato preko 1300 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu. Mogu reći da su apsolutno svi zadovoljni, čak prezadovoljni i ubeđen sam da ćete biti takodje i vi. To su veoma, veoma dobre lampe.

P. S. Hiljaditi (1000) komplet IC-X76 (850nm) prodat je streljačkom klubu TROFEJ iz Zemuna. Rešili smo ovaj paket da im poklonimo besplatno kao i PTT troškove. U zdravlju da koriste!

PRO-X76 ima specijalan veoma snažan-poseban emiter sa frekvencijom 507nm koji sigurno ne možete ga naći u prodaji. Fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Ova lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po vodi, kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime do -25C. Na neki način mogu reći ova Lampa je neuništiva sa najboljim kvalitetom. Saobraćajni znak pored puta osvetljava ga na daljini od preko 1000 metara a životinje u mračnim šumama osvetljava ih na 200-300 metara što je neverovatno koliko je ova profesionalna X76 lampa fantastično snažna, nevidljiva i moćna!

- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač i prekidač, posebno prekidač, punjivu snažnu bateriju, automatski punjač, aluminjumski univerzalni nosač za pikantini šinu ili cev, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom i na sve to i garanciju od 30 dana.

Ceo komplet samo 6000din.


Srećan lov i „ DOBAR POGLED “




Reklame