Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Tretmani za mrsavljenje novi sad

Cena dogovor

Tretmani za mrsavljenje Novi Sad

Uz pomoć savremenih Body Space fitnes mašina imaćete priliku da u besprekorno čistom i prijatnom ambijentu, uz savete i nadzor profesionalne instruktorke dostignete svoj cilj.

Body Space studio obezbedio je tri vrste vežbanja, u zavisnosti od Vaših ambicija i trenutnog stanja organizma.
To su:
Space VakuTherm ležeći bicikl
Body Space VakuTherm ležeći bicikl predstavlja inovativnu fitnes spravu koja na neverovatan način kombinuje vakuum i infra tehnologiju u cilju gubljenja kilograma, oblikovanja tela, zatezanja kože i uklanjanja celulita. Trening na ovom biciklu idealan je za topljenje viška masti i odličan za otklanjanje bolova u kičmi i leđima.
Body Space VacuTherm traka za hodanje
Body Space VacuTherm traka za hodanje takođe je opremljena vakuumom i infracrvenim lampama koje su nešto jače u odnosu na ležeći bicikl. U ovom profesionalnom fitnes aparatu možete podesiti traku za lagano hodanje u ritmu ili brzo hodanje. Body Space VacuTherm traka za hodanje savršena je za ubrzavanje metabolizma jer podstiče znojenje i tako sagoreva i do 40% više masti u odnosu na klasičnu traku za trčanje.
Aparat Body Roll
Body Space studio za oblikovanje tela obezbedio Vam je još jedan sjajan aparat pod imenom Body Roll čija je glavna uloga zatezanje kože i prevencija nastanka celulita. Njega koriste i aktivni sportisti i rekreativci jer je odličan način da se dobro zagrejete, opustite posle treninga i rasterite zglobove.
Svi aparati mogu da se podese i za kvalitetan kardio trening ili rehabilitaciju, a naš stručni tim na raspolaganju Vam je u svakom trenutku kako biste odabrali idealnu kombinaciju i ritam za sebe. Već smo osmilili brojne programe koji obuhvataju određeni raspored treniranja, popuste na pakete naših usluga, ali smo takođe tu da po potrebi napravimo i individualni program mršavljenja ili popravljanja kondicije samo za Vas.
Body Space studio Novi Sad nudi moderna fitnes rešenja i veoma važnu mogućnost da svoje vreme organizujete kako Vama odgovara. Svi treninzi traju maksimalno 30 minuta, a daju neverovatne rezultate. Zakažite svoj prvi trening već danas.

Mozete nas pratiti na:

Instagram-u :https://www.instagram.com/studiobodyspace/

Facebook-u : https://www.facebook.com/bodyspacenovisad

Nalazimo se u Novom Sadu u ulici Petra Drapsina 27.

Za sve informacije : 069/4001539




Reklame