Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Burito novi sad

Cena dogovor

Burito Novi Sad
Nacho Sombrero Bar Novi Sad je pravo mesto za ljubitelje meksičke hrane koji mogu uživati u ukusnim tradicionalnim specijalitetima ove zemlje, kao i za one koji vole da probaju nešto novo.
Meni restorana je izuzetno šarolik, pa tako izdvajamo Burrito sa piletinom ili mlevenim mesom, Tostadu a tu je i Quesadilla takođe jedan od predstavnika meksičke kuhinje.
Ne smete propustiti ni aromatične Paste Mexicana, Tortilja čips i čuvene Nachose koje svi vole i koji kad se spoje sa pikantnim sosevima čine ne samo savršen dodatak svakom jelu več i savršenu grickalicu za svaki dan.
U ponudi su i slatke tortilje sa jabukom ili bananom kao i mnogi drugi specijaliteti, a u svakom od njih možete uživati bilo kad i bilo gde da to poželite. Upoznajte se sa raznovrsnim izborom autentičnih meksičkih jela, izaberite svoje omiljene ukuse i naručite online.
Jedna od karakteristika ove kuhinje je njena pikantnost koja znatno utiče na ubrzanje metabolizma. Ako želite da osetite duh Latinske Amerike, Nacho Sombrero Bar je pravo mesto za to.
Na veoma kreativan i maštovit način pripremamo tradicionalne meksičke specijalitete kao što su Burrito, Quesadilla, Nachose i mnoge druge.
Posetite nas u srcu Novog Sada ili naručite online za dostavu meksičku hranu koja svojiim pikantnim aromama i veselim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Nacho Sombrero Bar dostava vrši se svakog dana od 12 do 22h osim nedeljom.
Vise o nama : https://nachosombrero.rs/
Za sve informacije : 060/0454222




Reklame