Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Fitnes vozdovac akcija

Cena dogovor

Fitnes Vozdovac Akcija
Vozd tim fitness klub se bavi pružanjem usluga iz oblasti fitnesa i zdravog života sa ciljem da svojim korisnicima pruži najbolje i najsavremenije informacije i trenažne metode iz sveta rekreacije i sporta koje će omogućiti da svaki naš klijent postigne one ciljeve koje želi da ostvari vežbanjem. Naš klub predstavlja grupu fitnes entuzijasta koja sa velikim uspehom već dugi niz godina pomaže svojim klijentima da ostvare svoje ciljeve vezane za poboljsanje zdravlja i fizičkog izgleda. Treninzi su individualni, a postoji i mogućnost vežbanja u paru.
U svom treningu koristimo savremene trenažne metode radi ostvarivanja svih ciljeva koje želimo da postugnemo u treningu. Bilo da su vaši ciljevi usmereni na redukciju telesne težine, povećanje mišićne mase, smanjenja bolova u leđima ili povećanja izdrzljivosti i snage, naši fitnes treneri će Vam kroz svoje programe vežbanja pomoći da te ciljeve i ostvarite.
Vaš trenutni nivo pripremljenosti naši treneri procenjuju specijalnim probnim treningom koji je potpuno besplatan.
Nakon probnog treninga niste u obavezi da nastavite da trenirate sa nama.
U sali sa prirodnim osvetljenjem, koja je opremljena svim rekvizitima i opremom, uz sjajnu atmosferu, dobićete najkvalitetnije treninge.
Probudite Vašu energiju i pobednički duh! Uz stručni kadar i kreativni pristup treningu, garantovan je uspeh. Sledite svoje snove i postanite fit! Posetite nas i uverite se u kvalitet koji se ogleda kroz Vaš uspeh. Nudimo moderne sprave na kojima uz motivaciju i upornost, Vaše telo možete da dovedete u savršenu formu.
Mozete nas pratiti na : Vozd tim stranici
Za sve informacije : 063/205534




Reklame