Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Terapeutska joga beograd

Cena dogovor

TERAPEUTSKA JOGA BEOGRAD
AnaRado Centar korektivne terapeutske yoge je prvi i jedini centar u našem gradu, kao i regionu, gde se praktikuje korektivno terapeutska yoga. U okviru Centra postoji i edukativni program po kojem se sprovodi obuka i školovanje instruktora – I nivo (300 časova), i učitelja – II nivo (600 časova ) korektivno terapeutske yoge.
AnaRado Centar se nalazi u ulici Marka Oreškovića 17 (kod Djeram pijace). Odlikuje ga autentičan i prijatan ambijent u kome je praktikovanje yoge mali znak pažnje i vremena koje možete da posvetite sebi.
Korektivno terapeutska yoga pruža individualni pristup, i posebnu pažnju posvećuje preciznosti i načinu na koji praktikant ulazi u pozu i koliko vremena ostaje u njoj. Može da se koristi kao dodatna terapija uz druge oblike lečenja, za korekciju ili kao prevencija. Kod ove joge postoji razrađen sistem vežbi, i koriste se specifični programi i sekvence za rešavanje i ublažavanje diskus hernije, skolioze, kifoze, lordoze, spondiloze, išijalgije, problemi sa kukovima, štitnom žljezdom, astmom i još mnogo toga. Takođe, praktikovanje ove joge daje mogućnost naprednim vežbačima da još brže i bolje dostignu postavljene ciljeve.
Ono što odlikuje ovaj centar i ovu jogu jeste sam pristup, koji je dosta sveobuhvatniji i precizniji pri davanju instrukcija za ulazak u određeni položaj-asanu kao i korišćenje mnogobrojnih pomagala i rekvizita (bolsteri, stolice, cigle, kaiševi, kanapi, pojasevi, štapovi, backbenderi itd). Uz pomoć rekvizita svi položaji koji se praktikuju su jednako dostupni i početnicima i naprednim vežbačima, svih starosnih dobi, nivoa i zdravstvenih stanja. Rekviziti nam pomažu da neke položaje izvodimo sa lakoćom i ostajemo u njima duži vremenski period, uradimo pravilno poravnjanje svakog dela tela. Veliki značaj se pridaje pravilnom osloncu na stopalima, pravilnom držanju tela i usklađivanju svih delova tela da bi se dobila pravilna postura.
Korektivno terapeutska yoga je najautentičniji oblik praktikovanja asana i radi se po metodama Iyengara. On je napravio spoj tradicionalne joge koja se izučava u Indiji i moderne zapadne medicine. Rezultati ove joge su bili predmet istraživanja na mnogim najprestižnijim Institutima na Zapadu. Za kratko vreme ova joga daje neverovatne rezultate.
Ovaj Centar vodi jedini sertifikovani IAYT Yoga terapeut u zemlji i regionu, Snežana Radojičić, u saradnji sa svojim asistentima. Ona zahvaljujući svom ogromnom znanju i iskustvu dugom tri decenije aktivnog rada pomaže praktikantima da otklone i ublaže tegobe sa kojima dolaze. Internacional Association of Yoga Therapist (IAYT) čiji je ona član, izgrađena je na obrazovnim standardima zasnovanim na kompetencijama i rigoroznom procesu akreditacije za programe obuke. Ova asocijacija sledi definisani obim prakse i kodeks profesionalne etike.
Ubrzan način života u velikoj meri utiče kako na zreliju, tako i na mlađu populaciju da osećaju fizičke, ali i psihičke poteškoće. Upravo zato je odluka da krenu sa praktikovanjem korektivne terapeutske yoge, ODLUKA KOJA MENJA ŽIVOT na bolje, lepše, lakše, na život bez poteškoća i prepreka koje im telo stvara.
Vise o nama : https://anaradoyoga.com/
Za sve informacije : 064/ 13 55 626




Reklame