Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Želim da upoznam devojku za brak

Cena dogovor

Želim da upoznam iskrenu i vernu devojku bez dece od 38 do 45 godina koja želi ozbiljan brak, decu i porodicu.
Ja sam veran, iskren, mirne naravi, tolerantan, bez poroka. Zaposlen sam, završio sam višu školu. Ne pušim, ne pijem, ne idem u kafane i kladionice. Nisam se ženio i nemam dece. Pravoslavne sam veroispovesti i često idem u crkvu. Ne volim velika okupljanja i izlaske. Maštam o toploj porodičnoj atmosferi i najviše bih voleo provoditi vreme sa svojom ženom i našom decom. Za mene je nezamislivo da ostavim ženu samu kod kuće a da ja negde sedim sa društvom u kafani. Vreme provedeno sa mojom ženom, sa onom koju volim najviše na svetu za mene ima neprocenjivu vrednost i ništa sa tim ne može da se uporedi.
Želim brak pun obostrane ljubavi, romantike, razumevanja, tolerancije i uvažavanja. Svojoj ženi ću biti najbolji muž na svetu, beskrajno ću je voleti i poštovati. Uvek ću joj biti podrška u svim njenim željama i planovima. Ona će mi uvek biti na prvom mestu, za nju ću uvek biti tu. Čuvaću je kao malo vode na dlanu.
Ne zanimaju me devojke sa silikonima, tetovažom i pirsingom. Ne zanimaju me devojke koje piju i one koje su sklone prevarama u vezi.
Javite se na Viber ili WhatsApp (za pocetak samo poruke)

„Svi blagoslovi braka zasnovani su na međusobnoj ljubavi, na međusobnom poverenju, poštovanju i skladu između supružnika. Ne postoji ništa vrednije nego biti voljen od strane svoje žene i voleti je. Ljubav između muškarca i žene jest jedan od najvećih blagoslova. Gde ovo postoji tu je svaka sreća i svaka nagrada, ali gde je to odsutno, onda ništa ne može pomoći, sve ostalo propada a život je pun neprijatnosti i nesreće.“ Sv. Jovan Zlatousti


Reklame