Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Prodajem zemljiste Zajecar

Cena dogovor

Gradjevinsko      Površina placa 10 ara

Zaječar

NA PRODAJU ZA RAZNORAZNE DELATNOSTI DVA PLACA PO 5 ARI (2 X 5 = 10), JEDAN PORED DRUGOG, U KOMADU.



Plačevi se nalaze na nekih 850m od Novog Tržnog centra i Lidla, u asfaltiranoj ulici, prohodnoj u oba pravca (nije ćorsokak), miran kraj, preko puta nema komšije, tako da nikom nećete smetati ako se parkirate preko puta na trotoaru.



Zbog veličine, pogodan je za sledeće delatnosti:



1. Auto Plac, kao izložbeni i prodajni, jer mogu da stanu između 40 i 50 automobila (u zavisnosti od gabarita i međusobnog rastojanja),



2. Auto otpad (pod uslovom ako ne rastavljate, palite i topite elektro instalacije, olovo iz akumulatora i ostale kancerogene materijale).



3. Parking za službena vozila.



4. Parking za kamione šlepere i sa duplom prikolicom.



5. Stovarište građevinskog materijala (cement, pesak, daske, grede, gvožđe, monta, crep, cigla, kreč, i sve ostale građevinske materijale koji zahtevaju poveći prostor i konstantni utovar, istovar, viljuškarom i utovarivačem).



6. Proizvodnja (od bravarije, nameštaja, trikotaže, papirne galanterije, pa do PVC stolarije, itd), u zavisnosti od delatnosti.



7. Auto servis.



8. Postavljanje montažne prodavnice sa robom široke potrošnje.



9. Magacinski prostor.



10. Za zidanje neke ogromne stambene zgrade od 1.000 kvadrata, porodične kuće, ili gastarbajterskog dvorca sa lavovima ispred. : -)



11. ITD.



Parcele su u vlasništvu jedan kroz jedan, uknjižene u katastru kao gradsko građevinsko zemljište, i mogu kod notara za 15 minuta da se prevedu u Vaše vlasništvo.



Kupovina isključivo u komadu (oba placa), isplata u celosti pre zaključenja kupoprodajnog ugovora. I odmah možete da počnete sa gradnjom.



Za sva ostala pitanja stojimo Vam na usluzi.



Kontaktirajte nas:

Nataša

065 803 88 66





Reklame