Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Solarna vreca za tusiranje 20l - akcija

1200 din

Odlicna Solar Pro vreća za brzo zagrevanje vode na suncu. Za svega 1h na suncu imacete 20L tople vode koju možete iskoristiti za tuširanje na otvorenom, pranje posuđa, veša i sl. Vrecu možete okačiti bilo gde u dvorištu, bašti ili na balkonu. Odlicna stvar za kampovanje i pecanje.

Solar vreća je jako korisna stvar i zbog toga što vam može dodatno uštedeti struju u letnjem periodu. Ko ima dvorište, balkon ili kolibu na brdu, preko leta se može tuširati bez trošenja električne energije. Vreća je potpuno nova i isporučuje se u fabričkom pakovanju sa originalnom etiketom. Pakovanje sadrzi solar vreću, česmu, crevo sa tuš slušalicom i plasticnu šipku koja se ubacuje u rukohvat vreće zbog lakseg i bezbednijeg nošenja. Vrece su iz Nemačke i odličnog su kvaliteta. Nabavite svoj primerak na vreme, kolicine ogranicene. . .



Кarakteristike proizvoda:

Kapacitet vreće: 20L vode
Brzo zagrevanje na suncu
Kompaktna i jednostavna za korišcenje
Odlična za kampovanje, dvorište, balkon, kolibu na brdu.

NAPOMENA: VRECE SU NOVE, NEKORISCENE.

_______________________________________________
Saljemo brzom postom na teritoriji cele srbije, isporuka za 1 dan. Postarina ide na teret kupca. Na sajtovima Bexa i Post Expressa postoje kalkulatori za postarinu, pa predlazem da sami pogledate koliki ce biti iznos transporta.

Licno preuzimanje je moguce samo u Beogradu.

0652299750




Reklame