Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Vreme je za promene

200 din

POKRETANJE BIZNISA: VI DIKTIRAJTE TEMPO
Prema podacima Agencije za privredne registre, u 2014. ugašeno je oko 30.000 preduzetničkih radnji, a približno toliko ih je i novoosnovanih. Kako bi u ovoj godini bilo manje onih koji su stavili ključ u bravu obezbedite siguran prihod sa strane kojim biste mogli da budete nezavisni od bilo kog poslodavca I od konkurencije.

Trudite se da na svakom koraku maksimalno uštedite. Firme najčešće propadaju jer preterano ulože, pa se taj novac teško vraća. Za početak odaberite skromnije kancelarije ili počnite iz svog stana.Naplata potraživanja u Srbiji je spora i trudite se da pružate uslugu ili dajete robu samo kvalitetnim partnerima. Tražite menice kako biste se osigurali u slučaju da vam kupac robe ili klijent zakasni sa isplatom. Ako to ne uradite, onda će vam kamate kod banaka “pojesti” profit. Maksimalno koristite internet, jer je to najjeftiniji način za reklamiranje i komunikaciju sa ostalim firmama. Morate se prilagođavati tendencijama na tržištu, ali i diktirati tempo, tako što ćete nuditi originalne proizvode i usluge. Lojalnost zaposlenih je ključna za razvoj preduzeća, a ona se postiže humanim odnosom, pristojnim platama i dodatnim stimulacijama. Šta god da radite, morate biti svesno jednog - preduzetnik radi 24 sata dnevno.

Četvoro od petoro mladih u Srbiji htelo bi da započne sopstveni posao, ali je većina obeshrabrena nedostatkom kapitala, iskustva i nestabilnom ekonomskom situacijom.Istovremeno, samo 20 odsto mladih zaista i planira da pokrene sopstveni biznis, dok većina veruje da će raditi za poslodavca, a za polovinu je najprivlačniji rad u u državnom sektoru.Više od trećine onih koji žele da pokrenu sopstevni biznis motivisano je nezavisnošću, petina profitom, dok nedostatak radnih mesta uglavnom motiviše mlađe osobe.Istraživanje je pokazalo da kao prepreku u pokretanju sopstevnog biznisa 75 odsto mladih vidi u nedostatku početnog kapitala. Tu su i nestabilna ekonomska situacija i kriza, komplikovana birokratija i visoki porezi.

Da se razumemo ništa ne raste na drvetu i za sve treba vremena i ulaganja, ako ne materijalnih sredstava onda bar svog vremena. Mi Srbi smo navikli da pokrenemo neki biznis i da nam on odmah donosi dobit i pruži zadovojstvo u radu, ali naravno to je moguće samo ako imate dovoljno novca da to počente. Bez usavršavanja kakva nudi i ova kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u on – line poslovanju u oblasti internet marketinga koja traži saradnike nema napretka i šanse za finansijkom nezavisnošću..Zato smo obezbedili sve za vaše napredovanje u ovom poslu. Ako želite da sve ovo imate I nešto da promenite u životu kao i ja prijavite se na sledeći link i počni odmah praćenjem upustva:Korak po korak I sve to može bez ikakvih početnih ulaganja.ZA više informacija pogledajte sledeći link.

http://pokretanjeposla.blogspot.com/ »


Reklame