Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Fizikalna terapija vozdovac

Cena dogovor

„Pro Fizio“, Ambulanta za rehabilitaciju „Pro Fizio“, nastala je iz odeljenja za fizikalnu terapiju koje je punih osam godina poslovalo pod okriljem ordinacije HBO medical centar, i plod je ideje i zajedničkog rada Prim. Dr Miodraga Živkovića (vlasnika HBO med. centra) i Strukovnog fizioterapeuta Branka Vorkapića (vlasnika Pro Fizio ambulante).
Usluge
Usluge koje možete dobiti u našoj ambulanti zasnovane su na principima medicinske rehabilitacije, optimalnog funkcionalnog opravka i poseban iskork čini regenerativni aspekt, odnosno upotreba PRP terapije kao sastavnog dela rehabilitacionog procesa.
U našoj ambulanti usluge pružaju visokoobrazovni fizioterapeuti i lekari koji se po svom znanju i iskustvu ističu u domenima rehabilitacije, neurologije, ortopedije i mikrohirurgije, sportske medicine a u neposrednom kontaktu so i sa lekarima HBO medical centra.
Profesionalni pristup, merljivi rezultati,prestižna metodologija rada i poštovanje principa personalne medicine omogućava nam da se sa sigurnošću uhvatimo u koštac sa najtežim problemima naših pacijenata.
Kontakt relefoni:+381 11 2492 190;+381 64 111 57 94
Vise informacija na : http://www.profizio.rs




Reklame