Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Kapilar-ruski preparati i ishrana

Cena dogovor

Kapilar je centar koji se bavi edukacijom o ishrani i prodajom prirodnih ruskih preparata u cilju unapređenja zdravlja.
Osnovni program preparata potiče iz moskovske fabrike Diod, kao plod dugogodišnje saradnje među najeminentnijim ruskim stručnjacima i vojnim lekarima. Preparati su na biljnoj bazi i nemaju kontraindikacije.
U kompleksnoj terapiji se mogu kombinovati sa lekovima.
Medju preparatima ističemo:
Kapilar tablete: - štite membrane ćelija i poboljšavaju rad kapilara, uspostavljaju mikrocirkulaciju u celom organizmu, normalizuju razmenu materija na ćelijskom nivou.
Primenjuju se u svojstvu preventivnog sredstva, kod ishemije srca, aritmija, povišenog pritiska, infarkta, pneumonija, bronhita, oboljenja bubrega, migrena, neuroza, oboljenja očiju, pušenja.
Kapilar balzam: - koristi se kod zamora nogu, proširenih vena, ozleda, hematoma, kod bolova (neuralgija, miozita, bolova u zglobovima.
Kalcijum aktiv: - preparat koji omogućava nadoknadu nedostatka kalcijuma. Kalcijum potiče iz sibirske biljke Amaranta i zbog toga se bolje usvaja u koštani sistem. Tome doprinose i vitamin D3 i fosfor, koji su takodje prsutni u ovom preparatu. Preporučuje se ženama posle 40., muškarcima posle 50. godine, kod osteopenije i osteoporoze, zubnog karijesa, dijabetičarima zbog stvaranja alkalne rezerve, sportistima, trudnicama i dojiljama, adolescentima u periodu naglog rasta i razvoja.
Artro aktiv linija: - koristi se kod upalnih i degenerativnih oboljenja zglobova.
Crveni koren tab: -prirodno sredstvo za zaštitu prostate i povećanje umne i seksualne snage muškarca.
Kartalin krema: -odlično sredstvo za lečenje psorijaze, ekcema, dermatita.
Prirodna kozmetika: -šampon od kozijeg mleka za jačanje i rast kose, š. od propolisa i čička protiv opadanja kose, š. 2protiv seboreje i peruti, kreme za dan i noć izuzetnog biljnog sastava bez parabena, silikona i hemikalija, organske paste za zube .
www.kapilar-ruskipreparatiiishrana.com ;tel: 011 3293 210 i 063 1689 102




Reklame