Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Tis doo - repromaterijal za proizvodnju nameŠtaja

Cena dogovor

Firma TIS d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sedištem u Ivanjici, a osnovna delatnost bila je proizvodnja i promet rezane građe. Tri godine kasnije naše poslovanje smo usmerili na trgovinu pločastim materijalima za proizvodnju nameštaja. Danas je TIS d.o.o. jedna od najreferentnijih firmi u oblasti materijala za pločasti nameštaj.

Iz našeg bogatog asortimana proizvoda izdvajamo:

- Pločasti materijali: oplemenjena iverica, radne ploče, furnirani program, medijapan ploče, akril na medijapanu, visoki sjaj na iverici i medijapanu, HDF ploče, OSB ploče, sirova iverica, šperovi, blažujke, eurolight ploče, laminati. Novo u ponudi vlagootporni, vatrootporni i rebrasti medijapan.

- Okov za nameštaj: ručice, šarke, klizni sistemi, aluminijumski profili za nameštaj, rasveta, podizni sistemi, klizači, šrafovi, kancelarijska oprema, nogice, točkići, noge za stolove, servo podizači i još mnogo toga u ponudi okova za nameštaj renomiranih svetskih proizvođača: Blum, Inoxa, Emuca, Incoll.

- ABS kant trake i lepkovi češkog proizvođača Hranipex

Konstantnim razvojem firme, otvarala se i potreba za novim distributivnim centrima kako bismo na najbrži način zadovoljili potrebe naših kupaca, kroz sopstveno skladište u Novoj Pazovi i kroz subdistribuciju u Nišu. Svoje poslovanje proširili smo i kroz naše maloprodajne centre u Batajnici, Kragujevcu i Ivanjici. Maloprodajni koncept baziran je na savremeno opremljenim proizvodnim pogonom za obradu pločastih materijala, prodavnici okova, kao i izložbenim prostorom, gde se na licu mesta može napraviti prezentacija celokupnog asortimana, kao pomoć prilikom odabira dekora. Takođe, svim profesionalnim stolarima, arhitektama i hobi majstorima, na jednom mestu nudimo širok asortiman proizvoda.

Modernim voznim parkom i najsavremenijim regalnim i paletnim skladištem, omogućili smo svojim klijentima efikasnu i tačnu isporuku robe.




Reklame