Dodaj oglas
Sombrero shop





Pretraga oglasa

cena od do din

Kalcijum-aktiv

600 din

KALCIJUM AKTIV obezbeđuje kompletnu zaštitu našeg organizma od oboljenja povezanih sa poremećajem razmene kalcijuma.Jedinstvena komponenta KALCIJUM-AKTIV-a je komplekson – regulator razmene kalcijuma. On omogućava normalizaciju rada sistema razgradnje i izgradnje koštanog tkiva. Za saniranje velikog deficita kalcijuma u sastav KALCIJUM AKTIV-a je uključen organski kalcijum koji sa lako usvaja. On se dobija od lekovite biljke Amaranta, čije lišće ima sposobnost akumulacije rekordne količine kalcijuma. Pored toga, KALCIJUM AKTIV sadrži vitamin D3 i fosfor koji poboljšavaju usvajanje i razmenu kalcijuma koga mi svakodnevno unosimo sa hranom.
Zahvaljujući ovakvoj kombinaciji komponenata, KALCIJUM-AKTIV ne samo da nadoknađuje deficit kalcijuma i doprinosi njegovom usvajanju u organizmu, već zaustavlja i preveliku razgradnju koštanog tkiva. Na taj način, KALCIJUM-AKTIV realizuje principijalno novi prilaz preventivi oboljenja povezanih sa poremećajem razmene kalcijuma. Pomoću KALCIJUM-AKTIV-a je postalo moguće održavanje ravnoteže kalcijuma na potrebnom nivou duže vreme.
Do deficit kalcijuma dolazi usled:
• nedovoljnog unošenja kalcijuma hranom
• hormonskih promena: posle natupanja klimaksa I prevremene menopauze, promena u organizmu usled uzrasta (kod adolescenata u periodu intenzivnog rasta, kod muškaraca posle 50-e godine)
• dugotrajnog uzimanja lekova: hormonskih, lekova protiv grčeva I dr.
• nezdravog načina života: dugotrajnih stresnih situacija, nedovoljnog kretanja, pušenja, alkoholizma, narkomanije
KALCIJUM-AKTIV treba da uzimaju :
• žene posle 40-te i muškarci posle 50-te godine
u cilju preventive i u kompleksnom lečenju osteoporoze
• adolescenti u periodu intezivnog rasta
• kod preloma kostiju
• kod nedovoljnog kretanja (hipodinamije)
U cilju preventive, KALCIJUM-AKTIV treba da uzimaju odrasli i deca starija od 14 godina po 2 tablete 2 puta dnevno, ujutro i uveče.
Kod osteoporoze doza treba da bude 2 puta veća.

“KAPILAR”, Vatroslava Lisinskog 19, Beograd
011 3293 210 i 063 1689 102
www.kapilar-ruskipreparatiiishrana.com
Mogućnost dostave na kućnu adresu!




Reklame